Wizzair - nově zakoupené lety v časech COVID
Dámy a pánové. Před chvílí mi dorazila cancelation na lednový let z Vídně do Jerevanu a únorový z Vídně do Maroka... 😏
To jsem tam našel od dubna. Z Vídně. Rebook tak nepůjde online. Možná přes telefon. U mě je to aspoň o tři měsíce vpřed.
Ja jsem si z toho udelal BUD-NQZ na leden 2021 s tim, ze i to se nejspis posune. Za 20EUR neber to :-)
Michal napsal(a):Dámy a pánové. Před chvílí mi dorazila cancelation na lednový let z Vídně do Jerevanu a únorový z Vídně do Maroka... 😏
Dneska se asi hodně rušily lety mimo EU, já mam dneska zrušenej Izrael. Jde to přebookovat na Larnacu, tak snad to do te doby bude bez testu :)
Zrušena linka do Eilatu (kompletně), přebukoval jsem na Tel-Aviv s lepším termínem, pokud to vyjde, tak to pro mě bude výrazně levnější a ušetřím 3 dny dovolené...
Wizzair dramaticky proškrtal lety Vídeň-Lisabon. Skoro až do listopadu jsou jen dva týdně.
Já měl PRG-LCA přes Vánoce a přišel mi mail že jenom změna. Teď mám 27.12. tam, 3.1. zpět.
Jan Vidim napsal(a):
Já měl PRG-LCA přes Vánoce a přišel mi mail že jenom změna. Teď mám 27.12. tam, 3.1. zpět.
Mne to tez hodilo zmenu, ale potreboval jsem vyradit 2 lidi z rezervacky tak jsem dal refund. A pak uz neslo koupit novy let - koukni do kalendare letu - posledni let je 24.10 a pak uz neexistuje spojeni az do dubna. Asi nejaka chyba, nejspis ti to brzy zrusi. Podle me se rozhodli zmenit data a nakonec si to rozmysleli a celou zimni sezonu odpiskali.
Koupil jsem před měsícem letenky z kreditu zrušeného letu na nový - VIE/TFS/VIE.
Wizz mi teď změnil data letu s klasickou nabídkou, takže jsem chtěl využít přesměrování.
Pro mne nejlépe KTW/TFS/KTW (cena 6 600,-Kč).
Nabídka jde jenom na VIE/TFS/VIE (1 000,- Kč), nebo BUD/TFS/BUD (1 500,- Kč).
- 1.Má smysl žádat Wizz o KTW/TFS/KTW? Ten cenový rozdíl je dost šílený.
-2. Je někde chat, mail s Wizz, nebo fungují jenom ty předražené telefonní linky?
Dík za info
Zavolal bych tam, mohli by ti to přehodit na KTW. Když poprvé odmítnou klidně zkusit za 2 dny znova a jiný operátor povolí. Číslo s normální sazbou je uvedeno v průvodci WIZZ na CL
Super díky za info. Už jsem se dovolal a vzal jsem to přes Polskou online podporu, abych to řešil v rámci KTW.
Bylo mi řečeno, že to může povolit pouze supervisor v prac. týdnu.
Ahoj, dnes mi expirují kredity a potřebuji je někde otočit. Máte nějaké tipy co se teď hodí koupit, protože se to bude rušit nebo posouvat? Zaujal mě kišinev z prahy na konec řijna, ale nějak jsem teď neměl prostor to sledovat. A zase kupovat něco co má letět až za rok a nechat si v tom rok držet peníze taky není úplně to co hledám :)
Michal napsal(a):Ahoj, dnes mi expirují kredity a potřebuji je někde otočit. Máte nějaké tipy co se teď hodí koupit, protože se to bude rušit nebo posouvat? Zaujal mě kišinev z prahy na konec řijna, ale nějak jsem teď neměl prostor to sledovat. A zase kupovat něco co má letět až za rok a nechat si v tom rok držet peníze taky není úplně to co hledám :)
Kišiněv je poměrně hnusný i uprostřed července, natož koncem října. Nějak si moc nedovedu představit co tam dělat (jinde po Moldávii snad ano, ale přesto je lepší léto).
Keby vyslo pocasie tak aj Kisinev koncom oktobra a vinohradnicke Moldavsko by mohlo byt fajn ... lenze to je riadna loteria
Ivo napsal(a):Pokud to chapu dobre, tak Michal nechce realne nekam ted letet.. :-)
přesně tak :) do konce roku už mi nezbývá volno.
nakonec nebudu hrát s Wizzem loterii a beru kyjev na leden jednosměr s flexem. pokud to nezruší sami, obětuju holt 10€